XPR170

machine met product

XPR300 Plasma*

De nieuwe XPR300™ is de belangrijkste stap vooruit in gemechaniseerde plasma snij technologie, ooit. Dit systeem in de nieuwe generatie herdefinieert wat plasma kan doen door het uitbreiden van de mogelijkheden en kans op een manier die voorheen nooit mogelijk was.

Met ongeĆ«venaarde X-Definition™ snijkwaliteit op mild steel, stainless steel & aluminium verhoogt de nieuwe XPR300 de snijsnelheid, word de productiviteit aanzienlijk verbeterd en worden de operationele kosten met 50% verlaagd!

Nieuwe tools om de gebruiksvriendelijkheid te verhogen en verbeterde optimalisering van het systeem maken de XPR300 gemakkelijker en met minimale tussenkomst van de operator. De XPR300 zorgt voor optimale prestaties en ongeƫvenaarde betrouwbaarheid.

Geoptimaliseerde productiviteit en verlaagde operationele kosten

De XPR™, die voortbouwt op Hypertherms industrieleidende productiviteitstechnologieĆ«n, levert snellere snijsnelheden, snedes van grotere kwaliteit die secundaire handelingen beperken of wegnemen en een langere levensduur van slijtdelen met een snellere insteltijd. In combinatie beperken deze de operationele kosten van het plasmasysteem nog verder.

Technologische voordelen

  • 300 A en 63 kW uitvoervermogen leveren hogere snijsnelheden voor superieure productiviteit.
  • Een klep in het toortscontact levert snellere en meer precieze controle over gasstromen voor een aanzienlijk langere zuurstofproceslevensduur en een sterk versneld belastingafnameproces. Het wegnemen van belastingafnamefouten in de meeste toepassingen maakt een levensduur van slijtdelen mogelijk die bijna 3 keer langer is dan bij elk ander systeem.
  • De nieuwe Cool nozzle™-doorstroomtechnologie draagt bij aan een verlenging van de levensduur van slijtdelen met ruim 40% met betere resultaten in ISO-tolerantieklasse 3 dan ooit te voren.
  • Meer vermogen en een doorsteek ondersteund met argon levert 30% dikkere doorsteekcapaciteit op koolstofstaal voor nog meer productiviteitsvoordelen.