PowerMax

Industriële inschakelduren, lage bedrijfskosten en typische Hypertherm betrouwbaarheid zorgen ervoor dat de Powermax-systemen ideaal zijn voor vele mechanische toepassingen. Powermax®-systemen worden gebruikt bij X-Y snijtafels, 3-dimensionele robots, gleufsnijsystemen en pijpsnijen afschuinmachines. FastConnect™-technologie maakt eenvoudig schakelen tussen een handtoorts en een machinetoorts mogelijk.

PowerMax45 XP

Één van de nieuwste leden van de best verkochte lijn van de PowerMax® draagbare plasma-systemen. De PowerMax45® XP levert verhoogde snij capaticiteit tot 16mm metaal. Evenals snellere snijsnelheden en automatische aanpassing van gassen voor een snelle, eenvoudige installatie en bediening. De nieuwe Duramax® Lock toortsen ondersteunen handbediende en gemechaniseerd snijden van een breder scala van metaal diktes, samen met verbeterde kerving en markering mogelijkheden.

CapaciteitDikteSnijsnelheid
Aanbevolen16500
22250
Scheiding29125

PowerMax65

Door de nieuwste technologische innovaties, zoals Smart Sense™-technologie om de gasdruk automatisch te regelen, helpt de Powermax65® u meer dan ooit tevoren. Verschillende Duramax™-toortsen bieden uitzonderlijke veelzijdigheid voor handmatig snijden of gutsen, draagbare automatisering, X-Y-tafel en robotgestuurd snijden en gutsen.

CapaciteitDikteSnijsnelheid
Aanbevolen12500
20250
Doorsteken16

PowerMax85

De Powermax85 is het premiumsysteem voor het snijden van een dikte van 25 mm, want het systeem heeft dezelfde eigenschappen en opties als de Powermax65, maar beschikt over meer kracht dankzij een maximale uitgangsstroom van 85 A. Verschillende Duramax-toortsen bieden uitzonderlijke veelzijdigheid voor handmatig snijden of gutsen, draagbare automatisering, X-Y-tafel en robotgestuurd snijden en gutsen.

CapaciteitDikteSnijsnelheid
Aanbevolen25500
32250
Doorsteken20

PowerMax105

Bij 105 A biedt de Powermax105® snijsnelheden die driemaal hoger zijn dan bij zuurstofgas. Bovendien detecteert de Smart Sense-technologie in de Powermax105 de levensduur van slijtdelen en schakelt deze de stroom naar de toorts automatisch uit om mogelijke schade aan andere onderdelen of het werkstuk te voorkomen. Verschillende Duramax™-toortsen bieden uitzonderlijke veelzijdigheid voor handmatig snijden of gutsen, draagbare automatisering, X-Y-tafel en robotgestuurd snijden en gutsen.

CapaciteitDikteSnijsnelheid
Aanbevolen32500
38250
Doorsteken22

PowerMax125

Met maximaal vermogen en maximale prestatie voor luchtplasma snijdt de nieuwe Powermax125 snel en dik. Dankzij een inschakelduur van 100%, een doorsteekcapaciteit van 25 mm en een verspaningssnelheid van 12,5 kg/uur is de Powermax125 het ideale gereedschap voor elke industriële snij- of gutswerkzaamheid. De nieuwe reeks Duramax Hyamp™-toortsen is verkrijgbaar in verschillende stijlen om voor zoveel mogelijk snij- en gutstoepassingen aan te kunnen.

CapaciteitDikteSnijsnelheid
Aanbevolen38500
44250
Doorsteken25

Een overview van alle PowerMaxes? Klik hier!