Filtersystemen

De afzuigunit is ontworpen door ACT met een laagtoerental grote ventilator, dit om zo geruisloos mogelijk afzuiging te hebben.

Ook de kosten van elektriciteit spelen hierbij een grote rol deze afzuiging valt onder de categorie ECO.

ACT Machinery heeft eigen ontwikkeling in afzuigunits speciaal voor snijmachines en ruimtelijke afzuiging.

De filter daarvoor bestaat uit een volledig opgebouwde kast met ventilator en filter patronen. Naar gelang de afzuigcapaciteit wordt het nodige aantal filterpatronen gekozen.

 

 

#

STANDAARD UITVOERING

Afzuigunit met losse fiterpatronen

in een geluidsarme bekasting

 

#

Aansluiting op leidingsysteem afvoer binnen en buiten.  (RVS mag niet direct in werkplaat terug geblazen worden)

 

 

De fijnstof wordt in verwisselbare zakken of container opgevangen voor afvoer naar de stort/afvalinstallaties.

Let op het fijnstof is niet meer gewoon staal maar heeft vervuiling door chemische metaal stoffen en kan dan ook niet gewoon met metaal afval meegeleverd worden.

 

#

CREATIEF ONTWERP AFZUIGING

 

Bij een betrouwbare montage behoort ook een uitstekende aftersales service. Wij van ACT bieden daarom een eersteklas scholing aan voor het bedienend personeel.

En natuurlijk geven wij u ook een snel en helder serviceonderhoud, indien nodig,  ter plaatse of bij ons in de werkplaats.

Voor meer service 

Daarbij zijn inloggen en service op afstand via VPN Internet, Microsoft, TeamViewer verbindingen ook van de partij.

Montages – Goed grondig en betrouwbaar

Service

Op de vloer en in de praktijk bewijst zich het echte vermogen van de man, onze monteurs met service en reparatie maar ook de service per telefoon staat bij ACT tot uwer beschikking.

De afzuigunits van ACT Machinery aantoonbaar beter dit kunnen onze werknemers, monteurs van ACT-Machinery na de montage zeker in de praktijk aan u bewijzen. Wij,  ACT, heeft zich de ervaring verzameld gedurende meer dan 25 jaar. voor snijmachines en afzuiging.

In de afgelopen jaren heeft ACT-machinery op een betrouwbare manier veel oplossingen in talloze fabrieken gerealiseerd.Bij een betrouwbare montage behoort ook de uitstekende aftersales service.

Wij van ACT Machinery bieden daarom een eersteklas scholing aan voor het bedienend personeel.
En natuurlijk geven wij u ook een snelle en helder service-onderhoud, indien nodig ter plaatse.

Klantvriendelijk

Of het nu gaat om een kleine of grote snijtafel met of zonder snelwisselsysteem.

Het moderne bedrijf ACT Machinery in Joure ontwikkelde verschillende afzuigunits voor de snij-installaties voor de afzuig- en brandsnijtafel van ACT Machinery.
Standaard twee filtersystemen van het type ACT Compact en het automatische zware ACT afvoersysteem voor grote hoeveelheden rook. (stof)